za. feb 29th, 2020

Netflix brengt je al vast in de stemming voor de feestdagen…

1 min read

#Netflix is goed met het promoten van hun programma’s voor de feestdagen, alhoewel we er nog wel even op moeten wachten maar voor je der erg in hebt is het al weer december…..

Zo verschijnt kerst avond het 2e seizoen van Lost in Space maar komt Netflix op 15 november al met de zeer leuke Kerst animatie film Klaus op de proppen. Het verhaal achter de kerstman mag dan al erg vaak verteld zijn, maar dat neemt niet weg dat het niet leuk is om een moderne uitvoering te zien.

Hieronder zie je een trailer voor de originele versie, met stemmen voor onder andere Jason Francesco Schwartzman, Rashida Leah Jones en J.K. Simmons:

Mocht jij overigens meer interesse hebben in de Nederlands gesproken versie omdat je nog jonge kinderen in huis hebt dan kun je hier een trailer voorzien van Nederlandse stemmen bekijken.

Maar dat is nog niet alles, #Netflix komt met nog veel meer orginals tijdens de maand december zo kun op 27 november de film The Irishman bekijken, waarin de legendarische acteurs Robert De Niro en Al Pacino sinds lange tijd weer samen te zien zijn.

Een aantal weken later, 13 december om precies te zijn, wordt 6 Underground aan het aanbod toegevoegd. Dit is een spectaculaire actiefilm van Michael Bay met het hoogste budget voor een Netflix film tot nu toe.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login