vr. okt 18th, 2019

Netflix canceld ook The Punisher en Jesica Jones…

2 min read

Het was in de lijn der verwachting dat ook deze 2 Marvel series aan het eind zouden komen want dit jaar begint Disney+ en die hebben de rechten van alle Marvel producten…….

Het superhelden tijdperk van Marvel en Netflix begon bijna drie jaar geleden met het eerste seizoen van Daredevil. Vooral dankzij de rauwere en minder over-the-top benadering werd deze superheldenserie goed ontvangen.

Netflix mag de seizoenen die zijn gemaakt of voordien waren aangekocht op hun dienst laten staan en ook zal er dus later dit jaar nog een 3e seizoen komen van Jesica Jones. Netflix bedankte in een officieel statement alle betrokken bij de Marvel producties:

De hoop dat de series als The Punisher en Jesica Jones straks te zien zullen zijn op Disney+ kun je ook vergeten, de streaming service van Disney+ laat geen content toe van 16+ en 18+. Toch is er nog een mogelijkheid dat Marvel series terug komen op Hulu wat overigens niet in Nederland beschikbaar is maar wel kunt gebruiken in samenwerking met een vpn. Hulu is namelijk voor 60% eigendom van Disney wat dus de mogelijkheid bied om ze daar naar toe te halen…….

Login