zo. mei 31st, 2020

Netflix gaat delen accounts aanpakken…

1 min read

Bijnan iedereen deelt wel een account met een goede vriend of zelfs met een vriendengroepje en delen dan gezamelijk de kosten. Officieel is dit al in het regelement van Netflix niet toegestaan, delen is enkel bedoeld voor familieleden…..

Nu heeft de stream gigant de afgelopen tijd eens een poosje gebruikersdata verzameld van abbonees die hun inlog gegevens delen met anderen en wil nu opzoek naar een manier om hier op een klant vriendelijke manier wat aan te gaan doen. Met de bevindingen wil Netflix abonnees die hun gevens delen met anderen een soort van beperking opleggen. Dit zou kunen zijn dat er maar een beperkt aantal IP adressen gebruik mogen maken van het account. Ook zou Netflix overtreders eerst kunnen gaan waarschuwen en wanneer dit wordt genegeerd tijdelijk hun account pauzeren of zelfs opzeggen.

Let wel op, het is voor Netflix uiteraard niet de bedoeling om kwaad bloed te gaan zetten want er is een hoop concurentie onderweg. Netflix heeft wereldwijd zo 158 miljoen betalende abonnees en wil die niet gaan verliezen aan een andere partij. Wat vinden jullie van deze ontwikkeling? Is het terecht dat Netflix het aanpakt of vind je het volkomen bullshit….

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login