Netflix is begonnen aan verhogen van hun prijzen…

Het nieuwe jaar voor Netflix betekend weer een hoop nieuwe content, maar al die nieuwe content kost een hoop geld en daarom stijgen de prijzen van het abonnement ook mee dit jaar….

Ja het is natuurlijk ook niet niets wat #Netflix momenteel jaarlijks uitgeeft aan hun eigen films en series en dat er dan zo nu en dan wat prijs verhoging bij hoort is ook niet vreemd. Alleen is het wel zo dat de prijzen de komende tijd in landen als Canada, Amerika en andere Latijns Amerikaanse landen stijgt met zo 13 tot 18%, dat is de hoogste stijging ooit voor de stream-gigant…..

Hier een overzicht van titels die 2019 zullen komen naar #Netflix…

Netflix heeft als verklaring gegeven, “We veranderen van tijd tot tijd de prijzen, terwijl we blijven investeren in geweldig entertainment en de algehele Netflix-ervaring blijven verbeteren”. Deze prijsstijging komt ook op een moment dat Netflix een behoorlijke hoeveelheid erkenning krijgt voor zowel de originele serie als de films. Het bedrijf heeft ondermeer dit jaar acht BAFTA-nominaties gewonnen. De vraag is echter of het alleen bij de landen blijft die afrekenen in Dollars of dat we dit soort verhogingen ook binnenkort in andere delen van de wereld gaan zien. Ben jij bereid een prijsverhoging te accepteren?….

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?