Image default
Film & Serie

Netflix test hogere prijzen ook in Europa…

Niet meteen schrikken want het gaat om een test welke in Italie wordt gedaan, nieuwe abonnees krijgen daar prijzen te zien die behoorlijk uiteenlopen met de huidige prijzen.

eerder gingen de prijzen in Amerika en Canada al omhoog met zo 13 tot 18 procent en nu lijkt het er dus op dat Netflix ook zulke verhogingen in Europa wil gaan doorvoeren. Het zijn 2 varianten die de stream gigant test, de eerste variant laat de prijs van het basisabonnement hetzelfde, maar worden het standaard en premium abonnement duurder. Het standaard abonnement stijgt van 10,99 euro naar 12,99 euro en premium gebruikers betalen met het nieuwe plan 17,99 euro in plaats van 12,99 euro.

Het tweede scenario ziet er als volgt uit, het basisabonnement stijgt van 7,99 euro naar 8,99 euro, terwijl je voor het standaard en premium pakket respectievelijk 12,99 euro en 16,99 euro betaalt.

Foto: Smartworld

Het gaat op dit moment dus nog gewoon om een test, want wanneer men door klikt om het gekozen abonnement af te sluiten krijgen ze de oude prijzen te zien die moeten worden betaald. Hiermee kan Netflix kijken hoe men reageert op de nieuwe prijzen en of men dan ook werkelijk bereid is om tot aanschaf over te gaan. Laten we hopen dat het bij de test blijft maar persoonlijk zie ik een verhoging wel worden doorgevoerd gezien het enorme aanbod van eigen producties die Netflix maakt de laatste jaren…….

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Big Hero 6 vanaf donderdag in de Bios

Cdfreak

9 nieuwe Movie trailers uit de Super Bowl 2016

Cdfreak

Add-onn Film tips voor het weekend van 9 mei…

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?