Netflix verantwoordelijk voor 15% internet verkeer…..

Het internet der dingen betekent dat we nu meer apparaten dan ooit verbonden hebben met internet. Maar welke diensten of services nemen nu het grootste deel aan internet verkeer voor hun rekening…

We gebruiken het internet voor veel dingen zoals streamen, gamen downloaden en nog veel meer. In feite zijn we een samenleving geworden die afhankelijk is geworden van haar bestaan…….

Het laat ons van alles doen, van communiceren over grote afstanden, binnen halen van het laatste nieuws, tot het aangaan van kleine online ruzies over dingen waar we waarschijnlijk toch niet onze tijd mee moeten verspillen. Het internet der dingen betekent dat we nu meer apparaten dan ooit verbonden hebben met internet. En zelfs met dat alles ontdekte een recente studie dat digitale downloads van PS4 een verbazingwekkende 2,7% van het wereldwijde internetverkeer vertegenwoordigen. Dat betekent dat 2,7% van alles wat iemand op internet doet, is gericht op de PS4.

Maar die 2.7% is maar weer een schrijntje gezien wat Netflix voor een aandeel neemt als het om alle internetverkeer gaat, maar liefst %15 met kort daarop gevolgd door Youtube met 11.4%. Zo zie je maar weer dat het internet vandaag de dag een belangrijke rol speelt voor onze entertainment.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?