zo. mei 31st, 2020

Nieuwe trailers van deze week….

2 min read

Soms heb je van die weken waarin er een flink aantal nieuwe trailers uitkomen die echt de moeite van het kijken waard zijn en afgelopen week was er zo een. Zo zagen we ondermeer Star Wars Resistance, Iron First en Next Gen verschijnen.

Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik even de mooiste trailers van deze week hieronder neer gezet, have fun…..

Star Wars Resistance.

is een animated serie die zal worden uitgezonden in de herfst van 2018. Een team geleid door Dave Filonizal de reeks maken. De serie speelt zich voor Episode VII af.

First Look Trailer - Star Wars Resistance | Disney
Bekijk deze video op YouTube.

Iron Fist

In de teaser heeft Danny het over een wat groter conflict dat New York, zijn stad, zal ondergaan. Hij ziet het als zijn plicht om de stad en zijn nieuwe thuis te beschermen. Vanaf 7 september op Netflix.

Marvel’s Iron Fist: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix
Bekijk deze video op YouTube.

What Men Want.

Iedereen kent de film What Woman Want nog wel denk ik, dit is de remake ervan maar dan andersom. Duurt overigens nog wel even voor hij gaat draaien, 11 januari 2019.

What Men Want (2019) - Official Trailer - Paramount Pictures
Bekijk deze video op YouTube.

The Guilty

Een meldkamer, ergens in Denemarken. Politieofficier Asger Holm neemt vanavond de binnenkomende 112-telefoontjes aan. Zijn dienst zit er bijna op. Met hoorbare desinteresse handelt hij de meldingen af, totdat hij wordt gebeld door Iben. De jonge vrouw is in paniek. Ze wordt gekidnapt.

The Guilty - Trailer
Bekijk deze video op YouTube.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login