Nintendo herpakt zich met de Switch…

Het lijkt sowat een traditie te worden bij Nintendo, eerst komen ze met de Gamecube welke maar niet wil slagen bij de consument. Dan brengen ze een verbeterde versie van de Gamecube met beweging’s controls onder de naam Wii en een hit is geboren! Later vervangen ze de Wii voor de WiiU maar deze wil ook bij de consument niet echt van de grond komen ondanks het infinitief scherm van de controller….

En dan komt daar een verbeterede versie van de WiiU onder de naam Switch welke alle nadelen van de WiiU verbeterd en opnieuw kan je stellen dat Nintendo een HIT te pakken heeft. De console ging alleen in afgelopen jaar al meer dan 14,6 miljoen keer over de toonbank en laat daarmee de WiiU ver achter zich. Nintendo verwacht overigens dat de console rond begin maar zal staan op ruim 17,8 miljoen stuks en dat is erg goed nieuws voor de big N! Daarnaast laten ze weten dat er van de 3DS inmiddels meer dan 71 miljoen stuk in omloop zijn!

Ook hebben ze cijfers bekendgemaakt betreffende de verkoop van Switch-software. Zo zijn er in 2017 9,07 miljoen exemplaren van Super Mario Odyssey verscheept, 7,33 miljoen exemplaren van Mario Kart 8 Deluxe, 6,7 miljoen exemplaren van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en 4,91 miljoen exemplaren van Splatoon 2.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?