20 januari 2021

Nintendo Treehouse Live-evenement vandaag om 19:00 live…

2 min read

Het is net na 00:00 dat ik het nieuws las dat we vandaag een live event gaan krijgen van Treehouse waarin we game-play te zien gaan krijgen van Paper Mario: The Origami King, maar dat is niet alles!….

Naast beelden van de nieuwe Paper Mario die vanaf 17 juli uitkomt exclusief voor de Nintendo Switch zal Treehouse game-play voor een titel in een franchise die nieuw is voor ontwikkelaar WayForward gaan tonen!

Welke franchise is het? Is het een Nintendo-franchise? WayForward staat bekend om zijn prachtige handgetekende Shantae- titels, dus zou het zoiets kunnen zijn als een nieuw Wario Land ? Een andere klassieke Nintendo-franchise? Misschien zien we dat geruchten 2D Metroid bij Nintendo Treehouse Live? Morgen 19:00 Nederlandse tijd gaan we het zien en horen. Je kan het event hieronder live zien en volgen:

Paper Mario: The Origami King Gameplay - Nintendo Treehouse: Live | July 2020
Bekijk deze video op YouTube.

De geheime game die ze als extra hadden te onthullen blijkt geen nieuwe IP of iets geweldigs te worden, de comentaren waren dan ook niet mals maar goed ieder zijn ding. Bakugan: Champions of Vestroia is ook niet mijn game die ik zou spelen. Wat vonden jullie van de Threehouse onthulling?

Bakugan: Champions of Vestroia Gameplay - Nintendo Treehouse: Live | July 2020
Bekijk deze video op YouTube.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login