Image default
Games

NintendoTwizer bezit alle 1262 games voor de Wii…

Pffffff, dat je een hobby hebt oke maar dat je zover gaat dat je voor je Nintendo Wii alle 1262 games aanschaft incl. de meuk die er allemaal voor is verschenen gaat wel heel erg ver toch? Nou NintendoTwizer is er een die voor de complete verzameling is gegaan.

Daarnaast bezit NintendoTwizer de vier Wii-kleuren en alle Wii remotes die ooit verschenen – twaalf in totaal. Maar eerlijk is eerlijk het is best een indrukwekkend gezicht:

Zijn hele verhaal kun je lezen op het forum van NintendoAge tevens heeft hij ook een video op Youtube gezet waarin hij de 40 meest zeldzame Wii games bespreekt en die voor hem het lastigst waren om aan te komen omdat deze in zeer beperkte oplage waren uitgebracht. Meer screens van zijn indrukwekkende collectie zien?, klik hier.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Black Ops 3 Ember trailer

Cdfreak

Nieuwe Loot Cave ontdekt in Destiny

Cdfreak

Trophie guide voor The Order 1886

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?