26 november 2020

NL Sports addon is terug voor xbmc/Kodi

2 min read

Goed nieuws voor de sport fans en gebruikers van de Mediabox want de NL Sports addon is terug en bied je weer wekelijks de mogelijkheid om live voetbal te kijken.

NL Sports Add-on is niet meer, gebruik daarom voortaan Dutch Cloud TV, lees hier meer!

Uiteraard is het wel zo dat het aanbieden van die streams ook geld kost en daarom is het wel zo netjes om een kleine donatie te doen via SMS op het nummer 7733 (uiteraard is dat geheel vrijwillig) de aanbieders van de streams zullen het waarderen!

**Ook de laatste wedstrijden kijken of de nieuwste films? Bestel dan hier je Raspberry Pi en download de image van mijn Mediabox Pagina.**

Voor de Mediabox gebruikers staat de nieuwe NL Sports addon onder KAOSbox repo en dien je eerst even via geïnstalleerde add-ons de oude NL Sports addon te verwijderen en daarna pas de nieuwe addon te installeren, veel plezier met ere divisie live op je xbmc/Kodi en Mediabox.

Update: Omdat ik veel vragen krijg over hoe ik deze Add-onn kan installeren hier een korte uitleg:

 1. Download eerst de Raspberry KAOSbox Repo en plaats deze op een makkelijk te onthouden plek. (voor de Raspberry Mediabox image welke je op dit blog vind kun je de stappen 1 t/m 6 overslaan omdat de KAOSbox Repo al is geïnstalleerd.)
 2. Selecteer Systeem Settings
 3. Selecteer Add-Ons
 4. Kies daarna voor Instal from zip file
 5. Navigeer daarna na de plek waar je KAOSmediabox Repo hebt neergezet
 6. Wacht tot je een melding krijgt dat de Repo is ingeschakeld
 7. selecteer daarna Het Add-ons
 8. Kies hier voor KAOSbox Repo
 9. Ga naar Video Add-ons
 10. en kies hier voor NL Sports
 11. selecteer Install en wacht op de Enabled notificatie
 12. De Add-on is nu geinstalleerd en terug te vinden onder je Video Add-ons

Veel plezier met het kijken naar Ere divisie wedstrijden.!

13 thoughts on “NL Sports addon is terug voor xbmc/Kodi

  1. Je moet de source downloaden via de link in het bericht en die installeren. Als je KAOSbox draait staat hij bij add-ons ->add-ons downloaden en dan kies je KAOSbox Repo dan onder video add-ons kijken.

 1. Ik krijg het niet voor elkaar via deze link. Ik blijf een foutmelding krijgen bij het openen van de stream namelijk; akamaisecureHD.py error Het ligt denk ik aan veetle maar wat kan ik er aan doen?

  Help 🙂

  Groetjes

 2. Ik krijg het niet voor elkaar via deze link. Ik blijf een foutmelding krijgen bij het openen van de stream namelijk; akamaisecureHD.py error Het ligt denk ik aan veetle maar wat kan ik er aan doen?

  Help 🙂

 3. Ik heb uit deze master repo eerst de veetle plugin (zip, laatste versie) geinstalleerd, vervolgens psp streams en dan de nlsports plugin. Alle zip bestanden staan in die repo. Als je de gehele master download (zip) kun je in die zip naar de repo directory en daaruit de 3 eerder genoemde zip bestanden halen. Die achtereen volgens installeren, werkt. Echter, vermoed dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuwe versie en vandaar tijdelijk z’n officiële repo heeft leeg gemaakt. Maw als je er geen kaas van hebt gegegeten is het beter de officiële repo in de gaten te houden en die te installeren als ie er weer is.

  1. Dat zou het moeten oplossen inderdaad.. Zelf heb ik de foutmelding helemaal niet gehad de afgeloken dagen. Xbmcfreak bedankt voor de uitleg trouwens!

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login