26 november 2020

Nvidia Shield Pro 2019 model al te koop in sommige winkels…

1 min read
Beide nieuwe Shield TV's ondersteunen tevens dualband wifi-ac, Dolby Vision HDR en Dolby Atmos. Nvidia brengt de producten waarschijnlijk op maandag officieel uit. Het Shield TV-account op Twitter toont inmiddels een teaser met daarbij de datum 28 oktober....

De nieuwe Nvidia Shield TV Pro en de Shield TV-dongle zijn in de Verenigde Staten in diverse winkelsal  verschenen en ook al verkocht. Zo heeft Pro-model 16GB flashopslag en kost 200 dollar, de dongle heeft 8GB opslagruimte en kost 150 dollar. Nvidia brengt de producten waarschijnlijk maandag officieel uit…..

Zelf ben ik ruim een maand geleden tot aanschaf van een Shield over gegaan en ik heb er geen seeconde spijt van, behalve dat ik dan misschien net te vroeg een heb gekocht. Maar de verschillen met de 2017 model zijn niet groot, net als toen der tijd de verschillen met de 2015 niet zo groot waren.

Wel hebben de nieuwe Shield TV’s een AI-Enhanced-modus om beeldmateriaal te upscalen. Volgens een andere reddit-gebruiker zijn daar drie instellingen voor: low, medium en high. Volgens die gebruiker ziet 480p-materiaal op Netflix er zichtbaar beter uit met deze functie ingeschakeld.

Daarnaast komt er ook een dongle variant en wordt voorzien van 8GB flashopslag. Deze goedkopere uitvoering krijgt dezelfde soc als het nieuwe Pro-model. Ook de afstandsbediening is hetzelfde.

Nvidia Shield Pro 2019

Beide nieuwe Shield TV’s ondersteunen tevens dualband wifi-ac, Dolby Vision HDR en Dolby Atmos. Nvidia brengt de producten waarschijnlijk op maandag officieel uit. Het Shield TV-account op Twitter toont inmiddels een teaser met daarbij de datum 28 oktober.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login