26 november 2020

One Nation Build Wizard voor Kodi…

1 min read

Zo nu en dan zijn er van de wizards die de moeite van bespreken meer dan waard zijn en dat geld zeker voor One Nation. Deze leveren een aantal van de meest complete builds die ik tot nu toe hebben gezien….

hun wizard barst van een uitstekende mix van creativiteit en functionaliteit. Build community support group for One Nation is te vinden op Telegram , dat u moet volgen om op de hoogte te blijven van updates en nieuws.

Een lijstje van builds die op dit moment beschikbaar zijn: Kodi Collusion (192mb)Dre’s Dark-Art (382mb)Dre4ever (564mb)D’s (170mb)Nebula (212mb)Ebony (209mb)Cobalt (261mb)Kashyyyt (224mb) .

Wanneer je de builds in actie wilt zien klik dan op een van de bovenstaande versies en je krijgt een Youtube video te zien. Voor je eigen veiligheid kan ik aanraden altijd gebruik te maken van een goede VPN aanbieder zoals Private Internet Acces waar je voor nog €35 p/j een heel mooi pakket hebt waarmee je altijd gegarandeerd anoniem streamt . Meer info over waarom een vpn een goed idee is vind je hier.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login