Image default
Uitgelicht xbmc/Mediabox

One Nation Build Wizard voor Kodi…

Zo nu en dan zijn er van de wizards die de moeite van bespreken meer dan waard zijn en dat geld zeker voor One Nation. Deze leveren een aantal van de meest complete builds die ik tot nu toe hebben gezien….

hun wizard barst van een uitstekende mix van creativiteit en functionaliteit. Build community support group for One Nation is te vinden op Telegram , dat u moet volgen om op de hoogte te blijven van updates en nieuws.

Een lijstje van builds die op dit moment beschikbaar zijn: Kodi Collusion (192mb)Dre’s Dark-Art (382mb)Dre4ever (564mb)D’s (170mb)Nebula (212mb)Ebony (209mb)Cobalt (261mb)Kashyyyt (224mb) .

Wanneer je de builds in actie wilt zien klik dan op een van de bovenstaande versies en je krijgt een Youtube video te zien. Voor je eigen veiligheid kan ik aanraden altijd gebruik te maken van een goede VPN aanbieder zoals Private Internet Acces waar je voor nog €35 p/j een heel mooi pakket hebt waarmee je altijd gegarandeerd anoniem streamt . Meer info over waarom een vpn een goed idee is vind je hier.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen op Xbmc

Cdfreak

Ook Ares heeft de scene verlaten, eind van Third Party addons in zicht?..

Cdfreak

KAOSbox V3 beta’s beschikbaar

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?