27 oktober 2020

Playstation 5 onthuld na denderende show…

1 min read

Ik kan niet anders zeggen dan dat de show die Sony heeft gegeven een roller coaster aan blockbusters en nieuwe IP’s was. Iedere keer dacht ik, na nou zou het wel klaar zijn maar kwam er weer een nieuwe game uitgerold.….

Maar uiteindelijk na een dik uur aan games, games en nog eens games was er het moment waar we ook op zaten te wachten, de onthulling van de console. De meningen zijn verdeeld, maar ik wil hem graag een plekje een mijn woonkamer geven.

PS5 Hardware Reveal Trailer
Bekijk deze video op YouTube.
De playstation 5 line-up.

Zoals je ziet op de foto zullen er 2 varianten zijn van de nieuwe console, eentje met een Drive en een zonder voor enkel digitaal aangekochten games. De prijzen zijn nog niet bekend, wel dat hij dit jaar gaat uitkomen. Welke variant heeft jouw voorkeur, zelf ga ik voor die met de drive ingebouwd. Ik hou er nog steeds van om iets tastbaars te hebben en op die manier kan je vaak goedkoper aan je spellen komen.

FULL PS5 Future of Gaming Reveal Event
Bekijk deze video op YouTube.
Bekijk het hele PS5 evenement terug.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login