Image default
Game History Games

Playstation Classic hack maakt spelen van usb mogelijk…

Yup, de Playstation Classic is nog niet zo gek lang verkrijgbaar maar is inmiddels wagenwijd geopend om iedere Playstation 1 game te spelen die je maar wilt. Wat je er voor moet doen?…..

Niet gek veel bijzonders, let wel op dat het nog een hack is in beta en dat je hiermee je Playstation Classic kunt slopen. De hack die wordt gebruikt is genaamd gpghax en is een software-oplossing  die de spel database aanpast waardoor je dus meegeleverde games kunt wisselen door je eigen versie.  Hoe het precies in ze werk gaat laat de volgende video heel mooi zien:

Voor nu heb je wat kennis nodig om het werkend te krijgen maar ik weet zeker als je iets langer geduld hebt er binnenkort hele mooie oplossingen komen die eenvoudiger in gebruik zijn…..

Nog geen Playstation Classic maar je wilt er wel een aanschaffen? Klik hier voor prijzen vanaf €98 incl. verzenden.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Xbox One maakt entree in pantser wagen

Cdfreak

Persconferentie tijden E3 2015

Cdfreak

Geen Gaikai voor 2015 in europa

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?