Premium NordVPN voor een goede prijs…

Privacy heeft de hoogste prioriteit bij NordVPN en dat is iets waar wij zelf ook erg prijs op stellen vandaag de dag. Naast de dubbele VPN mogelijkheid, is het ook mogelijk om TOR over VPN te gebruiken. Via het TOR-netwerk wordt je internetverkeer omgeleid over verschillende TOR-servers. Hiermee wordt je identiteit volledig vervormd. Je internetverkeer wordt versleuteld en niets kan naar jou worden herleid.

Met een account bij NordVPN heb je toegang tot veilige en snelle VPN protocollen zoals ik hierboven omschreef. Per account is het zelfs mogelijk om 6 gelijktijdige verbindingen te maken. Dit betekent dus dat je diverse devices tegelijkertijd kunt verbindingen met de VPN of ieder apparaat en gezinslid gebruik kan maken van NordVPN.


Het afsluiten van een account gaat ook vrij makkelijk. Een grote pluspunt is, dat je hierbij niet veel gegevens hoeft te vermelden. Het enige waar NordVPN om vraagt is je e-mailadres. Nadat je het abonnement hebt betaald, kun je de software van NordVPN direct downloaden en installeren. De makkelijkste manier om dit te doen is door de NordVPN app te downloaden. Deze is beschikbaar voor Windows, iOs, Android en Mac.

Deze software is zeer uitgebreid. Naast de optie om te kiezen welke server je wilt gebruiken, zijn er nog meer functionaliteiten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om automatisch verbinding te maken als je je apparaat opstart. Via de Quickconnect maakt de software verbinding met de dichtstbijzijnde server. Dit is weer erg handig als je op een openbaar netwerk zit. Je bent dan toch goed beveiligd. Een andere fijne optie is, dat je de mogelijkheid hebt om zelf een alternatieve DNS server in te stellen.

Veiligheid & privacy

Privacy heeft de hoogste prioriteit bij NordVPN. Naast de Double VPN mogelijkheid, is het ook mogelijk om TOR over VPN te gebruiken. Via het TOR-netwerk wordt je internetverkeer omgeleid over verschillende TOR-servers. Hiermee wordt je identiteit vervormd. Je internetverkeer wordt versleuteld en niets kan naar jou worden herleid.

Ondersteuning verschillende protocollen
NordVPN ondersteunt verschillende protocollen, zoals OpenVPN, L2TP, IKEv2/IPSec en L2TP. De provider raadt de protocollen IKEv2/IPSec en OpenVPN het meest aan. In de applicatie kan je de protocollen zelf selecteren. OpenVPN is de meest veilige optie.

Firewall en encrypties
Een firewall beveiligd de servers van NordVPN en er worden verschillende poorten gebruikt voor SSH-verbindingen. Het dataverkeer wordt versleuteld met verschillende encrypties. OpenVPN is op alle servers beschikbaar met een 2048 bit SSL encryptie. Voor het protocol L2TP/IPSec wordt gebruikgemaakt van de AES 256 bit encryptie. Voor de is minder veilige optie PTPP wordt de 128 bit encryptie gebruikt.

Geen logs
Het hoofdkantoor van NordVPN is gevestigd in Panama. Er zijn hier geen wetten voor het vastleggen van logs en gebruikersgegevens. Om deze reden hoeft NordVPN dus niets te loggen. Je bent er dan ook zeker van dat de provider absoluut geen logs bijhoudt.

Kill Switch
De VPN verbinding beschikt over Kill Switch. Hiermee wordt voorkomen dat je datagegevens en je IP-adres uitlekken als de verbinding uitvalt. De Kill Switch sluit onmiddellijk alle websites en software af als de connectie onverhoopt wordt afgebroken. Je bent er dan ook zeker van dat gevoelige gegevens niet in handen komen van anderen.

Servers op alle continenten
Het NordVPN netwerk bestaat op dit moment uit 735 servers in 57 verschillende landen. Eigenlijk heeft de provider servers staan op alle continenten ter wereld. Als je verbonden bent met de VPN kun je gemakkelijk switchen naar een andere server. Dit kan door een gewenste server te selecteren.

Abonnementen

NordVPN biedt één soort abonnement aan. De prijs hangt weer af van de tijdsduur waarvoor je het abonnement afsluit. Zo heb je de keuze uit een maandcontract, halfjaarcontract en jaarcontract. Een maandcontract kost $11,95 voor een maand, een halfjaarcontract kost $5,75 per maand en voor een jaarcontract betaal je maandelijks $7,00. Voor een jaarcontract betaal je maandelijks dus het minst. Met elke abonnementsvorm heb je toegang tot alle servers van NordVPN.

Gratis proefperiode
De VPN dienst biedt je een gratis proefperiode aan van drie dagen. Dit kan door Bitcoin te selecteren als betaaloptie, maar geen betaling te doen. Vervolgens kun je je gratis account activeren en de software downloaden. Meer informatie over de gratis proefperiode vind je door in het support menu ‘free trial’ in te toetsen.

30 dagen niet goed geld terug garantie
Naast de gratis proefperiode van 3 dagen heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hierbij moet je eerst een betaald abonnement afsluiten. Als je toch niet helemaal tevreden bent over de dienst, dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Deze betaalde periode van 30 dagen is lang genoeg om de VPN dienst uitgebreid te testen.

NordVPN biedt diverse betaalopties om een abonnement te betalen. Zo kun je dit doen via iDeal, PayPal, met een creditcard en Bitcoin. Als je een abonnement met Bitcoin betaald heb je nog meer privacy. Hiermee kun je namelijk anoniem betalen.

Conclusie

NordVPN is een premium VPN dienst voor mensen die er echt zeker van willen zijn dat hun privacy volledig is beschermd. Je kunt een abonnement anoniem registreren en betalen.

De prijs van NordVPN is gemiddeld. Bij veel andere VPN diensten ligt de prijs iets lager, maar die bieden je wel minder mogelijkheden. Zo kun je bij NordVPN 6 gelijktijdige connecties maken met 1 account. Verder is de server verbinding prima en erg snel. NordVPN is continu bezig met het verbeteren en vernieuwen van haar diensten. Je profiteert dan ook altijd van een stabiele connectie.

Bestel jouw NordVPN hier met 72% Korting.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?