16 januari 2021

Raspberry Pi 2 Mediabox V2.1 nu beschikbaar

1 min read

Het heeft heel even geduurd maar ik heb weer een nieuwe versie klaar staan voor hun die altijd up to date willen blijven, deze nieuwste versie heeft voornamelijk een hoop veranderingen in de sub menus.

Ook heb ik Dailyflix en Robinhood toegevoegd en is de config licht aangepast zodat deze nog beter draait op je Raspberry Pi 2 Mediabox. De image is na uitpakken echter wel 8Gb groot en niet langer 4Gb en is te downloaden uit het Mediabox Archief of via deze link.

7 thoughts on “Raspberry Pi 2 Mediabox V2.1 nu beschikbaar

 1. Allereerst bedankt voor deze zeer uitgebreide image.

  Ik heb deze geïnstalleerd maar heb een vraagje. Ik gebruik zo´n WiFi USB 802.11N, op OpenElec en KAOSbox kan ik deze in de settings terugvinden en selecteren maar in Mediabox v2.1 kan ik hem nergens in de settings vinden. Misschien kun je mij een stukje op weg helpen om deze werkend op jouw image te krijgen.

  Alvast bedankt

  1. Ik heb zelf nog nooit gebruik gemaakt van een usb wifi adapter dus kan je hier niet zo een, twee, drie mee helpen. Kijk anders even op het forum van xbmc voor beginners voor raspberry pi deze hebben veel ervaring en daar is de image die jij nu gebruikt ook op gebasseerd.

   1. Ik heb daar de vraag gesteld en antwoord gekregen. De instellingen om de WiFi USB dongle in te stellen vind je onder APPS, PROGRAMMA´S en dan kun je OpenELEC Configuration selecteren. Niet de plek waar ik meteen zou gaan zoeken. Ik zou het logischer vinden om die optie onder systeem te hebben maar ok ze hebben me geholpen en heb de dongle werkend gekregen.

    Ik heb ook hun image geprobeerd maar die van jou is een heel stuk sneller. Hopelijk blijf je zo nu en dan updates uitbrengen.

    Nogmaals bedankt.

    1. Bedankt voor het delen van deze info ben, kan ik een volgende keer een ander er misschien mee helpen. Ik blijf zolang ik het leuk vind zeker zo nu en dan een nieuwe versie plaatsen.

 2. Ik wil graag geluid via USB (in AC3). In Openelec/Kodi is dat gemakkelijk in te stellen maar kan de instellingen nu niet vinden. Iemand die mij op weg kan helpen?
  Verder ziet alles er prima uit en ook de WIFI werkt dankzij Ben.

  1. Ga naar systeem–> video–> geluid instellingen daar zou je het moeten vinden

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login