zo. mei 31st, 2020

Sony opent de aanval op Google Stadia…

1 min read

Op korte termijn zal Google hun gameplatform Stadia lanceren, dit is een dienst waarbij je geen dure hardware nodig bent om toch top games te kunnen spelen. Echter is er al iemand op deze markt aanwezig en dat is Sony met hun Playstation Now, zij willen nu het gevecht aangaan met Google door de prijzen te verlagen….

PlayStation Now is een service die Sony al een tijdje aanbied. Met deze service is het mogelijk om uit een grote bibliotheek aan games je favoriete titel te spelen. Je hebt daarbij verschillende games van de PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation 4 kunt streamen naar de pc of de PlayStation 4.

Om nu te gaan zorgen dat men kiest voor Playstation Now i.p.v Google Stadia heeft Sony de prijzen behoorlijk verlaagt, vooral de laatste deal voor een jaar is erg interesant. Voorheen betaalde je 14,99 euro per maand of 99,99 euro per jaar. Nu betaal je voortaan 9,99 euro per maand, 24,99 euro per kwartaal of 59,99 euro per jaar. Die laatste optie van 59,99 per jaar komt neer op zo €5 per maand. Zo zien we maar weer dat een beetje gezonde concurentie helemaal niet zo slecht is voor ons als consument.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login