wo. jul 15th, 2020

Spotify waarschuwt voor gebruik van illegale app…

2 min read
Hoeveel mensen gebruik maken van zo'n dergelijke app is nooit echt bekend geweest tot vandaag, Spotify is namelijk begonnen met het versturen van Emails waarin gebruikers van dergelijke apps worden gewaarschuwd...

Het is al langer een doorn in het oog van de muziek industrie dat er voor Spotify gekraakte apps in omloop zijn die het gebruik van de dienst volledig gratis maken. Wanneer je zo versie van de app gebruikt kun je gewoon skippen van tracks gebruiken en krijg je geen reclames tijdens het wisselen van nummers….

Hoeveel mensen gebruik maken van zo’n dergelijke app is nooit echt bekend geweest tot vandaag, Spotify is namelijk begonnen met het versturen van Emails waarin gebruikers van dergelijke apps worden gewaarschuwd:

“We detected abnormal activity on the app you are using so we have disabled it. Don’t worry – your Spotify account is safe, To access your Spotify account, simply uninstall any unauthorized or modified version of Spotify and download and install the Spotify app from the official Google Play Store. If you need more help, please see our support article on Reinstalling Spotify.” Maar de Email vervolgt ook verder met de volgende mededeling: “If we detect repeated use of unauthorized apps in violation of our terms, we reserve all rights, including suspending or terminating your account,”

Zoals je dus leest heeft Spotify er genoeg van en heeft gebruikers van dit soort apps dus op de radar. Maar dat is nog alles, ook de makers van dit soort app worden op de hielen gezeten want zo zien we dat op de Github van Dogfood welke een versie van Spotify aanbod die dit mogelijk maakt dat ze zijn neergehaald door de DMCA.

En ook het forum van Xda moest er aan geloven en heeft iedere verwijzing naar dergelijke apps moeten weg halen. Zelf gebruik ik al jaren Spotify voor een bedrag van 9,99 p/m en vind het meer dan waard en zo zouden meer mensen moeten denken, want zonder inkomsten zal een dienst al deze sterven. Daarnaast kun je ook altijd nog een Familie abonnement nemen en deze delen met gezin’s leden en vrienden zodat je de kosten van een abbo kunt verlagen door deze te delen.

Bron: TorrentFreak

One thought on “%1$s”

  1. Hou op over Spotify laten ze eerst naar zich zelf kijken wantik heb een dure Bang & Olufsen installatie daar zat Spotify op op gezet door B & O maar wordt gewoon niet meer geupdate ook van KPN op de installatie werkt niet meer wie beduvelt de kluit dan, dan vragen ze toch om illegaal te werk te gaan ze deugen zelf niet als je maar betaald en dan na enige tijd er weer afhalen. M.V.G.JOS.L

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login