vr. mei 29th, 2020

Streaming site 123Movies verder als GoMovies…

1 min read

123Movies is geen onbekende en heeft de laatste tijd flink onder vuur gelegen en is zelfs een tijdje offline geweest afgelopen week. Door nu de merknaam en het domein te veranderen hopen ze de vele nep-sites die onlangs opdoken te slim af te zijn en zich zelf zo beter te onderscheiden.

Omdat de groei van Pirate movie streaming sites nog steeds oploopt kan dat ook zorgen voor grote problemen en hier had 123Movies ook veel last van, sinds gisteren zijn ze echter overgestapt op het nieuwe domein en de nieuwe naam GoMovies, zij hopen deze nieuwe naam en domein voorlopig een tijdje te kunnen behouden maar zeggen dat het in de toekomst niet is uitgesloten dat ze weer moeten veranderen.

Naast dat er miljoen gebruikers zijn die dagelijks naar 123Movies/GoMovies gaan wordt de site ook al langere tijd nauwlettend in de gaten gehouden door auteursrechthebbenden die de site te zien als een van hun belangrijkste doel neer te halen. Zo drong de Amerikaanse ambassadeur in Vietnam, waar de site wordt onderhouden en de eigenaren van 123/Movies/GoMovies wonen, onlangs aan tot vervolging en sluiting van de website bij de Vietnamese overheid.

Het veranderen van naam en domein blijkt overigens de nep-sites niet tegen te houden, een van die sites heeft namelijk enkele uren na de wijziging ook hun site en naam veranderd in GoMovies. Beating nep-sites is misschien niet zo eenvoudig als ze dachten…

One thought on “%1$s”

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login