di. feb 25th, 2020

Super Add-on Skynet met heel veel 4K content…

2 min read

Als je vandaag de dag een nieuwe TV koopt of net hebt gekocht kiezen steeds meer mensen voor een 4K TV, zo was ook het geval bij mij. Echter is het aanbod van 4K films en series nog niet zo groot, voor series bied Netflix wel een leuke collectie maar films zijn schaars. Hier heb ik een add-onn voor gevonden die dat probleem oplost…

De Add-on Skynet is de oplossing en bied een enorme hoeveelheid aan 4K films met zelfs HDR ondersteuning en ook nog eens de nieuwste films! Let wel op dat om optimaal gebruik te maken van deze Add-on je het beste kan beschikken over een Real-Debrid account omdat het gaat om zeer grote bestanden in 4K. Naast een enorme berg aan 4K content bied deze add-on Skynet echter ook nog heel veel meer, wat te denken van de nieuwste films en series maar ook een hele berg documentaires en zeer veel sport! Ach het is allemaal teveel om te benoemen en voor meer info en een rondleiding adviseer ik je DEZE YOUTUBE video ff te checken.

Nu komt het gedeelte waar je zelf deze mega add-on gaat installeren op je Kodi systeem, je volgt de volgende stappen op:

Zoals je ziet is de deze geweldige add-on te vinden in de repo van Maverick welke je ook standaard terugvind in de builds van Perm Wizard welke ik ook iedereen ten zeerste kan aanraden.

Waarschuwing!
Let wel op, deze addon bevat voornamelijk content wat niet is verkregen uit legale bronnen en is dus in principe strafbaar! Wij van twirp zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van misbruik door het verkrijgen van deze add-on en gebruik ervan is dus voor eigen risico…

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login