di. feb 25th, 2020

SurfShark VPN valt op in de massa…

5 min read
Surfshark is een nieuwkomer die al opvalt in de massa aan VPN aanbod. Alle functies zijn standaard ingeschakeld, wat zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een perfect intuïtief ontwerp.

Ik hoef niet meer uit te leggen aan jullie waarom ik zo waarde hecht aan mijn privacy en ga dat ook niet doen nu. Nee dit blog is eentje die mijn aandacht trok. In eerste instantie omdat zij mij benaderde waarop ik heb gevraagd om een test account en ik kan eigenlijk niet anders concluderen dat deze nieuwkomer weet waar ze mee bezig zijn. Ook nieuwsgierig geworden?……

Surfshark is een nieuwkomer die al opvalt in de massa aan VPN aanbod. Alle functies zijn standaard ingeschakeld, wat zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een perfect intuïtief ontwerp.

Zo die zit en is een mooie aftrap voor deze recensie als het gaat om goed aanbod in VPN aanbieders. Zoals jullie weten is PIA mijn favoriet maar ik moet eerlijkheid getrouw bekennen dat deze nieuwkomer SurfShark het zelfs beter doet dan alle andere bij elkaar. Waaarom? Nou wanneer je een VPN hebt ben je meestal gedwongen hun software te installeren of bijvoorbeeld OpenVPN waarmee je dan verbinding maakt met hun servers, SurfShark doet het anders. Je kan uiteraard gewoon op de oude vertrouwde manier verbinding maken door hun software of je eigen VPN software te gebruiken, maar er is meer. Zij hebben een Extensie voor Firefox en Chrome die altijd na verbinding zorgt dat je prive surft over het internet, ook als je even een keer geen VPN verbinding via de software hebt gemaakt. Ook kan je met de Extensie heel eenvoudig switchen naar land van keuze waardoor het lijkt dat je daar weg komt, Geniaal dit stukje Extra!

Probeer SurfShark 30 dagen kosteloos.

En dan is er nog een heel groot voordeel tegenover alle andere aanbieders in de markt als het om VPN gaat, het is een van de weinige VPN’s die één account gebruik op onbeperkte apparaten toestaat. Surfshark is hiermee een perfecte manier om apparaten van alle gezinsleden of zelfs alle werknemers van een kleine onderneming te beveiligen. Daarnaast is hun dienst nieuw dus de servers zitten niet vol met gebruikers, en dit maakt het een van de snelst werkende VPN’s ter wereld op dit moment.

Privacy bij SurfShark.

Surfshark lijkt eenvoudig van buitenaf, maar dat is anders als we verder in deze VPN duiken. Het maakt gebruik van de meest erkende OpenVPN- en IKEv2-protocollen met AES 256-bit-codering. IKEv2 is uitstekend geschikt voor mobiele apps, omdat het naast het aanbieden van een stabiele en veilige verbinding ook de batterij van het apparaat niet zoveel leeg laat lopen als andere protocollen.

Het bedrijf dat Surfshark ontwikkelt, is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Dit land vereist niet dat de online activiteiten van zijn burgers worden vastgelegd en dit stelt Surfshark in staat om zijn strikte no logs-beleid volledig te implementeren.

Snelheid en prestaties van SufrShark.

Surfshark stelt dat de VPN-technologie is geoptimaliseerd voor snelle levering van video content. We hebben het geprobeerd met verschillende streaming diensten en kunnen tot onze genoegen concluderen dat er geen onderbrekingen waren. Amerikaanse Netflix- en BBC iPlayer-streams werkten perfect, inclusief 4K-streaming. Natuurlijk is 4K-streaming alleen mogelijk als uw internetverbinding voldoende is. Ook werkte torrenting prima – naadloos en soepel zoals beloofd. uiteraard haal je nooit de werkelijke snelheden wanneer je geen VPN gebruikt maar het is nooit dusdanig slecht dat de verbinding tergend traag is of je content niet afspeelt zoals gewenst.

Hoe maak je verbinding met SurfShark?

De versheid van Surfshark kan worden samengevat door de app-selectie te bekijken. Het is beduidend minder in vergelijking met de andere VPN’s. Op haar website stelt Surfshark dat er binnenkort meer apps beschikbaar zijn, maar voorlopig worden alleen Android-apps en browser extensies voor Chrome en Firefox ondersteund. Ook zijn er stapsgewijze handige handleidingen voor handmatige configuraties van routers, evenals iOS-apparaten, Windows- en Linux en Osx systemen. De handleidingen zijn voor iedereen eenvoudig, maar handmatige configuratie kost nog steeds moeite die niet door de meeste gebruikers wordt nagestreefd. Maar ze hebben beloofd dat er op korte termijn ook apps voor Windows en Osx zullen komen. Zelf maak ik meestal nooit gebruik van hun software en werk met OpenVPN op mijn machines en op mijn MacBook gebruik ik al jaren Viscosity.

Servers en locaties van SurfShark.

Surfshark biedt 100+ servers in 25 landen. Het is strategisch verspreid over de hele wereld van Australië tot IJsland, van Japan tot de VS. Hoewel Surfshark een relatief klein aantal servers biedt, zijn ze goed gelegen om verrassend hoge snelheden te bieden voor gebruikers in de meeste landen. Kijk hier maar:

 • Australië
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Hong Kong
 • IJsland
 • Italië
 • Japan
 • Nederland
 • Singapore
 • Spanje
 • Zweden
 • Zwitserland
 • UK
 • Verenigde Staten – Los Angeles
 • VS – Dallas
 • USA – New York

Zoals duidelijk is, zijn dat meer opties dan we ooit nodig zullen hebben of daadwerkelijk zullen gebruiken.

Ondersteuning voor streaming….

Heel wat populaire video-streaming sites als Netflix, HBO, ESPN, ABC zijn om verschillende redenen verboden of beperkt in veel landen of regio’s. Maar ik ben nooit iemand voor politieke onderwerping geweest, dus waarom zou ik ze niet deblokkeren? Dat is wat je kunt doen met Surfshark. Door simpelweg de extensie in te schakelen van Chrome of Firefox, kun je vrijwel alle sites op de planeet streamen of openen.

Conclusie, SurfShark is waar voor je Geld…

Het prijsaanbod van Surfshark is goed – drie abonnementen met prijzen die alleen afhankelijk zijn van de lengte van het abonnement. Elk plan bevat alles wat Surfshark te bieden heeft. Prijzen zijn $ 3,95 per maand voor een 12-maanden plan. Een halfjaar plan kost je $ 6,66 per maand, terwijl een plan van een maand $ 10,95 kost. Over het algemeen kan dus het 12 maanden plan van Surfshark u 64% van de totaal prijs besparen. Het gaat voor $ 47.40 over de toonbank en is een van de beste prijzen voor wat je krijgt.

Er zijn verschillende betalingsopties, waaronder PayPal, Alipay, de meest populaire creditcards en cryptocurrency.

Kort samengevat, vandaag is Surfshark een VPN die een van de beste kwaliteit / prijsverhoudingen biedt, en je zou het moeten proberen als een snelle, robuuste, goed geconfigureerde en gemakkelijk te gebruiken VPN. De geld-terug-garantie is genereus en geldt voor de eerste 30 dagen.

In een notendop, het is snel, feature-rijk, veilig en super gemakkelijk te gebruiken, met een no-logs-beleid! Omvat dat niet zo ongeveer alles wat er is voor een VPN? Laat me in de comments wel weten wat je van de Surfshark VPN-extensie vindt.

Overtuigd van SurfShark, probeer ze nu 30 dagen uit!

Beoordeling SurfShark
 • Privacy
 • Snelheid
 • Apps (komen meer later)
 • Servers
 • Ondersteuning
 • Waar voor je geld
4.4

Samenvatting

Surfshark is een nieuwkomer die al opvalt in de massa aan VPN aanbod. Alle functies zijn standaard ingeschakeld, wat zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een perfect intuïtief ontwerp.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login