wo. jul 15th, 2020

Terrarium TV houd het voor gezien….

2 min read
NitroXenon legde uit dat zijn dagen aan de app voorbij zijn met de volgende woorden....

Een van de meest geliefde piraten apps voor Android houd het voor gezien eind van deze maand sluit het haar deuren voorgoed. Gebruikers die hem nog hebben staan merken echter al dat het zo goed als dood is geworden……

Terrarium Tv is de meest indrukwekkende en eenvoudige APK van de afgelopen jaren. Geïnspireerd door de eenvoud van Popcorn Time, heeft Terrarium TV het gebruik van torrents als een toevoerprotocol vermeden. In plaats daarvan heeft de software op een vergelijkbare manier als bij Kodi-add-ons inhoud van sites voor het hosten van bestanden opgehaald, maar met een bijna onbestaande leercurve.

Gemaakt door een ontwikkelaar die zich identificeerde als Hong Kong-gebaseerd Peter Chan (ook bekend als NitroXenon), Genoot Terrarium TV van een snelle opgang naar het sterrendom in de afgelopen paar jaar. Nu is de rit echter voorbij, NitroXenon legde uit dat zijn dagen aan de app voorbij zijn met de volgende woorden:

“Het was altijd een groot genoegen om aan dit project te werken. Het is echter tijd om afscheid te nemen. Ik ga Terrarium TV voor altijd sluiten, Ik wist dat deze dag er uiteindelijk aan zat te komen. Ik weet dat het moeilijk is om los te laten, maar het is echt tijd om door te gaan naar andere projecten.”

Het is erg waarschijnlijk dat andere applicaties het over zullen gaan nemen en dank dan aan een iets als TeaTV , dat erg lijkt op Terrarium TV, en nu als steeds meer grip weet te krijgen. Terrarium TV is echter niet de eerste die het pad verlaat, in augustus nam Morpheus TV ook al deze beslissing nadat de ontwikkelaar had besloten dat het te veel aandacht van de mainstream had gekregen. Voor nu is voorlopig TeaTV een goed alternatief en wij houden het uiteraard in de gaten voor jullie of er betere verschijnen. Heb jij er nog een laat het weten in een comment……..

Alternatieven Voor Terrarium TV:

2 thoughts on “Terrarium TV houd het voor gezien….

  1. Tea TV geeft aan dat het schade kan aanbrengen aan je telefoon. Dit wil je dan toch niet doen kosten??

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login