zo. apr 5th, 2020

Terugblik op Project Almanac

1 min read

Gister avond maar eens gaan zitten voor de film Project Almanac en ik moet eerlijk zeggen, dit is een film waar je wel van moet houden. Een beetje Back to the Future gecombineerd met The Butterfly Effect (Welke qua opzet een heel stuk beter is)

Project Almanak vertelt het verhaal van een groep jongeren welke een beetje nerd zijn en verder niet al te veel contact hebben met overige klasgenoten. Op een dag vind er een een video camera met daarop een opname van zijn 7e verjaardag en ziet hij in die video zichzelf staan in de spiegel op zijn eigen verjaardag.

Het blijkt dat zijn Pa ooit een machine heeft uitgevonden waarmee je terug in de tijd kunt reizen en na de vondst van project Almanac gaan ze dan ook gretig gebruik maken van de mogelijkheid om terug te reizen tot het ineens goed mis lijkt te gaan.

  • 7/10
    Project Almanac - 7/10
7/10

Samenvatting

Heb je zin een leuk avondje vermaak in een SiFi setting met hier en daar een vleugje humor zit je bij Project Almanac helemaal goed, is SiFi totaal niet je ding zou ik deze snel aan mij voorbij laten gaan!

Voeg Project Almanac toe aan je Trakt.tv

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login