zo. mei 31st, 2020

The Dark Knight keert terug naar sommige bioscopen…

1 min read

Yup je leest het goed, niet alleen Breaking Bad viert haar 10e verjaardag maar ook de film Bat Man The Dark Knight is al weer 10 jaar geleden. Deze film is wat mij betreft en vele met mij nog steeds de beste Comic verfilming ooit, de grootste blockbuster ooit en wat mij betreft nog steeds een van de beste films ooit.

Maar voor je naar je dichtst bij zijnde Bios rent, de film zal waarschijnlijk hier in Nederland nergens te zien zijn behalve thuis via een Blu-ray of misschien ergens op TV. Daarvoor zul je dan wel naar de US moeten gaan,┬áthe East coast op precies te zijn. Misschien dat er rond juli dit jaar ook in Nederland wel een eerbetoon is aan deze giga hit destijds dat we hem hier ergens in een van de grote steden nog eens op het witte doek kunnen zien, voor mij staat het vast dat ik mijn 4K Ultra HD binnenkort nog maar eens ga kijken op mijn LG 55C7…

The Dark Knight (2008) Official Trailer #1 - Christopher Nolan Movie HD
Bekijk deze video op YouTube.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login