za. mei 30th, 2020

The Irishman eindelijk op Netflix te zien…

2 min read

De film draait al sinds 14 november in diverse bioscopen maar heb je hem daar nog niet gekeken dan kun je vanaf nu hem zien op Netflix. In de film spelen onder andere topacteurs als Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De film is geregisseerd door Marin Scorsese….

De film heeft inmiddels al zeer lovende kritieken gehad en kreeg zelfs een zogenaamde ‘perfect score‘ op de site Rotten Tomatoes. Maar hoe kan het ook anders met zo’n cast aan acteurs zou je denken, nou dat zegt lang niet altijd wat.

In de film vertelt Frank Sheeran, gespeeld door Robert De Niro, over zijn avonturen en gepleegde misdaden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Leuk feitje is dat de film in maar liefst 117 landen is opgenomen, ook was het in eerste instantie de bedoeling dat hij direct op Netflix zou belanden maar er is uiteindelijk toch voor gekozen dat er een soort van voor premiere was in de bioscopen.

De Netflix film werd in september 2014 al aangekondigd door Martin Scorsese maar begon pas met de opnames in 2016. De film duurt maar liefst 3 uur en 30 minuten. Als je houdt van brute actie en maffiafilms dan zit je helemaal goed met the Irishman. En geloof me, die ruim 3 uur durende film laat je geen seconden vervelen!

En mocht je nog niet overtuigd zijn om de film op Netflix te checken, kijk dan gerust eens naar de briljante trailer van the Irishman, dan kan het haast niet anders dan dat je een plekje van 3 uur en 30 minuten vrijmaakt dit weekend…..

The Irishman Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers
Bekijk deze video op YouTube.
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login