Image default
Overigen

TIP: Op vakantie en toch TV kijken, het kan met HipTv…

Yup, de vakantie staat voor veel van ons weer voor de deur en dus gaan we bepakt en bezakt de deur uit, maar wil je op je vakantie bestemming eens rustig tv kijken ben je vaak gebonden aan het pakket wat daar te zien is. Maar wanneer je jouw Kodi box meeneemt en een maandje HipTv afsluit kun jij kijken* wat je wilt.

Zo zie je het hele Ziggo pakket op HipTv en kun je dus rustig kijken naar Film1, Ziggo sport en nog veel meer. Voor de kosten van nog geen 15 euro heb je alle zenders in het buitenland op je Kodi of je mobiele telefoon met bijvoorbeeld Perfect Player (check deze video) waar je de kanalen heel gemakkelijk inlaad. Meer info over HipTv vind je op hun website of check mijn recensie hier, fijne vakantie allemaal!

*Let wel op dat je moet beschikken over een goede internet verbinding op je vakantie bestemming.
TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

#Racisme nog steeds normaal in de US!

Cdfreak

Winnaar onthulling Raspberry Pi B actie…

Cdfreak

Actie #mediamarkt 3 halen 2 betalen actie!

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?