do. jan 23rd, 2020

Toch nog #Black Mirror dit jaar op #Netflix?…

1 min read

Als er een serie is die een grote schare fans heeft op de stream gigangt dan is het wel Black Mirror. Echter is er tot heden nog maar weinig bekend over wanneer we het nieuwe seizoen te zien zullen krijgen maar het lijkt er op dat door een fout van hun we alsnog dit jaar op ze minst een aflevering gaan krijgen.

Een officieel Twitter-account van Netflix heeft namelijk een geruststellende tweet de wereld ingeslingerd. Per ongeluk. Daarin wordt onthuld dat nog dit jaar Black Mirror: Bandersnatch verschijnt en wel op 28 december. Of het hier om het volledige nieuwe seizoen 5 gaat is onduidelijk omdat het ook een specifieke naam draagt.

Dit zou kunnen wijzen op een speciale aflevering en misschien wel de aflevering waarin de kijker zelf het eind kan bepalen. #Netflix heeft namelijk eerder beloofd dat er een interactieve aflevering komt van Black Mirror. Wil je overigens zelf eens zien hoe zo iets werkt check dan de recentelijk uitgebrachte Minecraft-serie op Netflix.

Nog even terugkomend op Black Mirror: Bandersnatch, het is niet zomaar een willekeurige naam. Bandersnatch is een fictioneel personage uit een gedicht, geschreven door de auteur van Alice in Wonderland.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login