di. feb 25th, 2020

Top 3 bioscoop films van 2019…

1 min read

Afgelopen jaar was opnieuw een jaar met een enorme lijst aan films en bioscoop releases. Naast dat de opkomst van deze films erg goed waren, waren de inkomsten voor de uitgevers ook een heerlijk gevoel….

Waarschijnlijk heb je de films inmiddels al bekeken wanneer je een regelmatige bezoeker bent van de bioscoop, maar mocht je de komende 3 films om wat voor reden hebben gemist dan weet je welke je in 2020 nog moet kijken….

Op de 3e plek vinden we de film Aladdin, deze remake van de originele tekenfilm uit de stal van Walt Disney heeft het erg goed gedaan. De film was goed voor een opbrengst van $921,7 miljoen dollar.

Op plek 2 vinden we de film captain Marvel waarin de vrouwelijke super-hero gevangen raakt in de strijd tussen twee rassen van buitenaardse wezens. De film was goed voor een opbrengst van 1.128,3 miljoen dollar.

En de eerste plek is voor Avengers: Endgame. naast dat het de best bezochte film van 2019 was was het ook goed voor een opbrengst van $2.772,5 miljoen dollar. Overigens is het wel een film die je pas moet gaan kijken als je de voorgaande delen ook hebt gezien, dan praten we over: The AvengersAvengers: Age of UltronAvengers: Infinity War en dan als laatste Avengers: Endgame.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login