26 november 2020

Torguard VPN

Er zijn vandaag de dag een hoop VPN providers waar je terecht kunt voor het beschermen van je Privacy, ik heb een aantal van deze diensten getest en hiervan ook speciale pagina’s gemaakt omdat deze goed, snel en betrouwbaar zijn en voor een mooie prijs. Torguard hoort dan ook zeker in mijn lijst thuis van zeer betrouwbare VPN aanbieders en tevens hebben zij regelmatig leuke deal waardoor je al over een jaar abbonement kunt beschikken vanaf nog geen $30 dollar per jaar!


Let op: Op dit moment is er een actie bij Torguard en krijg je bij het uitchecken met de promocode TGLifetime50 50% korting op je abbonnement zolang als je lid blijft! Je betaald dan bijvoorbeeld voor 6 maanden VPN slechts $14,99 of voor een jaar maar $29,99.

Klik hier om vandaag nog je abonnement af te sluiten


Algemene informatie over TorGuard

Why you need TorGuard VPN & Proxy
Bekijk deze video op YouTube.

Onbeperkt data-verkeer?

Ja, Torguard hanteert geen datalimiet. Je kan dus ongelimiteerd downloaden en surfen met deze VPN provider.

Meerdere apparaten op 1 VPN account?

Maximaal 5 gelijktijdige verbindingen per VPN abonnement.

Betalingsmogelijkheden

PayPal, Google Checkout, Credit Card.

Ondersteunde VPN protocollen

OpenVPN, PPTP, L2TP

Locatie hoofdkantoor

Panama

Anonimiteit, privacy en server logs

Servers logs en privacy

TorGuard slaat geen gegevens op die kunnen leiden tot identificatie door een derde partij.

Wel even wat verwarring toen we in het control panel allerlei statistieken over verbruik zagen staan en hebben TorGuard gevraag om een verklaring.
Deze luidde als volgt:

These stats are very limited, held in an offshore DC, they are all randomised and in encrypted format – noone can link these stats to an individual the way we randomise the data, they are refreshed once per month automatically – no record of browsing data or any such data is logged whatsoever, its all deleted instantly, we dont have the HD space to keep that sort of data.

Downloaden met Torrents toegestaan?

Ja, de naam zegt het al. TorGuard specialiseert in het anonimiseren van downloaden met Bittorrent.
Je kan dus zonder zorgen anoniem downloaden en uploaden met Torguard.

Locatie VPN servers

De VPN servers waar je met elk Torguard abonnement toegang tot hebt zijn te vinden in Canada, Nederland, Roemenie, Rusland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Handig als je een Nederlandse VPN server nodig hebt om Uitzending Gemist te kijken in het buitenland.

Gebruiksvriendelijkheid en de helpdesk

Control panel

Op het eerste gezicht een zeer uitgebreid control panel.

De hoofdpagina van het control panel geeft een goede samenvatting van al deze gegevens. Hier kan je direct zien of je account nog actief is, welke abonnementen je hebt en je open support tickets bekijken.

De gebruikelijke functies zoals de VPN software en configuratie downloaden, vragen stellen aan de helpdesk en natuurlijk de VPN software downloaden zijn allemaal aanwezig.

VPN software

Hoewel veel VPN providers alleen eigen VPN software maken voor Windows en soms ook Mac OSX heeft Torguard ook een OpenVPN client voor Linux.

Alle VPN clients van TorGuard installeren volledig automatisch en werken direct “out of the box”. Je hoeft dus geen extra instellingen te veranderen (tenzij je dit wil natuurlijk) om de VPN service te gebruiken.

Support en helpdesk

Zoals bij de meeste VPN providers kan je ook bij TorGuard via een ticketsysteem je vragen stellen aan medewerkers van de helpdesk.

De reactietijd van de helpdesk ligt tussen minder dan een minuut tot een paar uur na het sturen van je vraag. We rekenen hier dus niet de autoresponder maar het daadwerkelijke antwoord van een medewerker.

Beoordeling TorGuard VPN

Door de hoge mate van anonimiteit is TorGuard ideaal om anoniem te downloaden, uploaden, seeden, surfen en meer zonder datalimiet.

Daarbij is TorGuard ook een van de snelst getestte VPN providers door mij, ik haal met gemak snelheden tot ruim over de 50 mbit op drukke tijden.

Naast de vele Nederlandse VPN servers van TorGuard heb je ook prima keus aan buitenlandse verbindingspunten waarmee je bijvoorbeeld Hulu of BBC iPlayer kan kijken vanuit Nederland.

Met een prettige helpdesk en een prima prijs per maand is dit een van de VPN providers waar alles werkt zoals het hoort.

TorGuard proberen of kopen?

Je kan je op de website van TorGuard aanmelden voor een VPN service.
Ook heeft TorGuard een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus zeker het proberen waard!

Let op: Op dit moment is er een actie bij Torguard en krijg je bij het uitchecken met de promocode TGLifetime50 50% korting op je abbonnement zolang als je lid blijft! Je betaald dan bijvoorbeeld voor 6 maanden VPN slechts $14,99 of voor een jaar maar $29,99.

Torguard VPN
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Service
  • Snelheid
  • Ondersteuning
4.9

Samenvatting

Torguard bied meer dan waar voor haar geld, je krijgt een hoop veiligheid voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een jaar kost je $60 maar ook hebben ze vaak aanbiedingen waardoor de prijs een stuk lager kan uitvallen. Ook krijg je zeer goede ondersteuning en is er voor ieder apparaat een app beschikbaar.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login