Image default
Nieuws

Torrent verkeer neemt weer toe…

Streamen van je series en films is vandaag de dag doodnormaal geworden en het TV kijken lijkt daar ook flink onder te lijden. Diensten als Netflix en Pathe maar ook Videoland zijn gemakkelijk en snel en hebben tussen 2011 en 2015 gezorgd voor een flinke daling in het gebruik van torrents…..

Maar dat lijkt op dit moment weer behoorlijk toe te nemen en de reden hiervan schijnt de enorme fragmentatie te zijn die steeds meer heerst in streaming land. Elke aanbieder heeft of komt met een eigen streamingdienst, en dat gaat de komende jaren alleen maar erger worden.

Sandvine concludeert dat consumenten vaker hun heil zoeken in torrents nu het aanbod steeds dunner uitgesmeerd wordt over alle beschikbare diensten. Daalde het gebruik nog tussen 2010 en 2015 naar 21% inmiddels is dat al weer fors gegroeid naar 32%.

Het zou vooral gaan om de gebieden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In die markten zijn veel series die exclusief op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden slecht verkrijgbaar. Op het internet worden die producties de hemel in geprezen en gepromoot, op sites waar ook de Europese consumenten komen die vervolgens maar weer op de oude wijze aan de slag gaan met Torrents. Natuurlijk is het niet aan te moedigen op deze wijze aan de slag te gaan maar mocht je het wel doen zorg dan in elk geval voor een hele goede VPN dienst zoals Private Internet Acces.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Een hele fijne jaarwisseling…

Cdfreak

Stichting Brein sluit aanpak van downloaders en IPTV kijkers niet uit….

Cdfreak

Winnaars HIPTV.nl actie zijn bekend…

Cdfreak

1 comment

damien 3 oktober 2018 at 18:01

Ik vindt torrentgebruik gewoon goed.

Comments are closed.

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?
%d bloggers liken dit: