Twee toppers op Netflix…

Heerlijk dat zo iets als #Netflix bestaat op dagen dat je verder niets te doen hebt. Zo heb ik onlangs weer 2 nieuwtjes bekeken en beide zijn ze echt meer dan de moeite waard…..

Ik heb het dan over Black Mirror Bandersnatch waarin jij bepaalt hoe het verhaal verloopt en wonderbaarlijk genoeg weet het dat ook nog goed te doen. Ik zeg check die shit want het is weer eens wat anders dan je normaal gewend bent.

De 2e parel die ik met jullie wil delen is de nieuwe serie You. Hierin draait alles om de obsessieve, briljante manager van een boekwinkel die de hedendaagse technologie gebruikt om de vrouw van zijn dromen op hem verliefd te laten worden. De serie is geproduceerd door Greg Berlanti welke je mischien niet direct wat zegt, maar maar hij is op dit moment één van de succesvolste tv-producers. Zo brak hij in 2017 een record door maar liefst 10 nieuwe series te maken. En daarbij, de reviews zijn ook niet kinderachtig met een tekst als:

“You pairs thrilling drama with trashy fun to create an addictive social media horror story that works its way under the skin — and stays there.”

Zo nu kan je weer even vooruit als het gaat om nieuwe series en films op Netflix, vooral de serie is erg geschikt om te bing-watchen

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?