Twirp filmtips voor de maand Maart…

Iedere maand komen er een hoop nieuwe films naar de bioscoop en de meeste daarvan spreken jouw of mij misschien helemaal niet aan, toch wil ik proberen je aandacht te vragen voor een aantal films welke wel de moeite waard van een bezoek aan de bioscoop kunnen zijn…..

Daar zet ik hieronder een aantal filmtips op rij die in Maart zullen verschijnen en en bezoek wel waard kunnen zijn mocht je zin hebben in een avondje bios.

De Wilde Stad (1 maart)

In deze nieuwe documentaire laat Regisseur Mark Verkerk ons zien hoe de natuur zich naar het leven in de stad geschikt heeft. Maar het is ook het verhaal van de kat Abatutu, een echte stadsbewoner. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent de bewoners – zowel mensen als dieren.

Tomb Raider (15 maart)

Uiteraard als groot fan van Lara Croft kan de nieuwste Tomb Raider niet worden gemist in de bios deze maand. Tomb Raider is de reboot van de live-action films gebaseerd op de beroemde spellenreeks. Waar het eerst Angelina Jolie was die in de huid van Lara Croft mocht kruipen, is het ditmaal Alicia Vikander. Zij schittert als de jonge en onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is Lara een 21-jarige vrouw zonder levensdoel, die als fietskoerier over de straten van Londen racet om rond te komen. Ze weigert het bedrijf van haar vader over te nemen, alleen al omdat ze gelooft dat hij nog leeft. Dan besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen.

Pacific Rim: Uprising (22 maart)

Ondanks dat de eerste film toen geen echte megahit was, was er toch genoeg reden om een vervolg te maken. Daarom wordt het wat minder groots qua opzet, maar toont alsnog de spectaculaire strijd tussen de Jaegers en de kolossale Kaiju. Jake Pentecost is een rebelse voormalig Jaeger-piloot, die ermee stopte nadat zijn vader zichzelf opofferde om de mensheid te redden.

Ready Player One (29 maart)

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance).

Dit zijn wat mij betreft de films die in maart de moeite waard zijn voor een bezoek aan je plaatselijke bioscoop, heb jij nog tips laat het dan weten in een comment…..

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Login

Lost your password?