Image default
Nieuws

Vakantie en IPTV gaan perfect samen…

Met het mooie weer en de vakanties in aantocht is het eens goed om jullie er op te wijzen dat IPTV perfect samengaat. Wanneer je namelijk op de Camping of je vakantie in het buitenland beschikt over een stabiele internet verbinding kun je ook daar gewoon kijken op je Mobiel of Tablet.

Dus hoef je ook tijdens je vakanties geen Formule 1 te missen of kijk je je favoriete series of films op Film1 gewoon daar als het eens niet zo mooi weer is. Wil je meer weten over HIPTV welke een breed aanbod heeft aan IPTV kijk dan eens op www.hiptv.nl en vergeet ook niet onze review eens te checken wat wij van die dienst vinden. Ook hebben we regelmatig leuke acties waarbij je zomaar kans maakt op gratis kijken.

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Drie tal Add-ons voor Kodi…

Cdfreak

Netflix canceld ook The Punisher en Jesica Jones…

Cdfreak

Een hele fijne jaarwisseling…

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?