do. jan 23rd, 2020

Voorlichting tot het ravijn, maar we springen niet….

1 min read

Mijn blog is gericht op entertainment en niet op politiek maar de site die mij vandaag onder ogen kwam moet ik gewoon even met jullie delen want het is ook een stukje entertainment moet ik zeggen als je ziet, leest en hoort wat daar allemaal staat. …..

Ik heb het dan over de website defoutenvanvvdrutte waarop we nog maar weer eens worden gewezen op de vele blunders en leugens die de VVD ons de afgelopen jaren heeft bezorgt. Hun interne motto is dan ook: Voorlichting tot aan het ravijn, maar wij springen niet! Doe er mee wat je wil, ik stem al jaren niet meer maar ik moest dit even onder jullie aandacht brengen, gewoon om dat het lachwekkend is maar tevens serieus moet worden genomen….

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login