24 september 2020

VPN Unlimited

VPN UNLIMITED

Heb jij ooit problemen ondervonden met het surfen op internet? Ben je het zat om achtervolgd te worden terwijl je op interent zoekt, kijkt, leest en download door bijvoorbeeld je provider of de overheid? Maar ook hackers die via jouw IP makkelijk achter je data aankunnen en er ik weet niet wat mee uitspoken?

Er is nu een goedkope oplossing voor al dit soort problemen en nog veel meer en heet VPN Unlimited. Met het gebruik van VPN Unlimited zet je al je data en gegevens achter een zwaar beveiligde IP server en kan niemand zomaar meer bij al jouw data komen.

Ik heb al 2 andere opties voor jullie genaamd Private Internet Acces, NordVPN en daar komt nu voor een scherpe prijs en goede service een 3e bij genaamd VPN Unlimited. Deze VPN provider bied een goede ondersteuning voor alle soorten hardware zoals Windows computers, iMac’s, telefoons en ook Linux en zelfs de Raspberry Pi.

VPN Unlimited prijzen:

Zoals je ziet heeft deze VPN dienst een flink aantal mogelijkheden als het om een abonnement gaat, zo kun je de dienst al afsluiten voor enkel 7 dagen, per maand, per kwartaal of per jaar voor nog geen $25 dollar. Ook is er de mogelijkheid om zelfs voor een leven lang af te sluiten waarbij je dus nooit meer een VPN hoeft te kopen en altijd al je data veilig hebt afgeschermd tegen de buitenwereld.

Wat bied VPN Unlimited allemaal?

Om je goed op je gemak te voelen bij een VPN provider zijn veiligheid en bewaking van je gegevens erg belangrijk, tenslotte is dat de reden voor het afsluiten van een VPN. Zo heeft VPN Unlimited een beleid die garandeert dat het onmogelijk is om jouw surf gedrag terug te leiden naar jouw ip, kan dus niemand zien wat jij doet, bezoekt, download of streamt via het internet. Veilig idee toch? Ook krijg je met deze vpn toegang tot eventueel geblokkeerde sites als The Pirate Bay en bied VPN Unlimited zelfs een aantal speciale connecties voor het gebruik van torrents.

De keuze uit veel locaties en goede snelheden:

VPN Unlimited bied een grote keuze als het gaat om landen waar je jouw verbinding via kan laten verlopen. In totaal zijn er maar liefst meer dan 50 servers over de hele wereld waaronder een in Nederland, Duitsland, Engeland en Luxemburg.

Ook als het gaat om goede stabiele verbindingen zit je bij deze VPN provider goed, Zelf gebruik ik de dienst al bijna een jaar en haal met gemak snelheden tot 75mBit op mijn glasvezel verbinding en wanneer het eens iets minder snel gaat switch ik naar een andere server die minder load heeft en pakt hij de snelheid gewoon weer snel en goed op. Ook is de ondersteuning van Open VPN mogelijk maar hiervoor moet je wel via de support van hun eerst vragen om de .ovpn files welke na aanvraag binnen 24 uur krijgt toegestuurd per email. Deze files heb je ook nodig als je de VPN wilt gebruiken op je Raspberry Pi in samenwerking met Open VPN manager.

VPN Unlimited bied ondersteuning voor bijna ieder systeem:

Summary
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • service
  • snelheid
  • ondersteuning
4.5

Samenvatting

VPN Unlimited is zo’n dienst waar ik veel over kan vertellen maar het beste is gewoon dat je het zelf eens probeert. Je kan na het aangaan van de dienst het 7 dagen proberen en als je binnen die tijd laat weten er van af te willen zijn krijg je je geld zonder vragen terug gestort. De prijs is echt erg mooi want voor nog geen €25 per jaar ben je goed beschermt en kun je tot 5 apparaten tegelijk gebruik maken van hun dienst. Als je dienst voor een levenslang wilt afsluiten bieden zij ook deze mogelijkheid voor een zeer scherpe prijs, ook hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen waardoor je nog goedkoper deze VPN Provider kunt afsluiten. Al met al is deze dienst erg goed te noemen en voor bijna iedereen betaalbaar.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login