Image default
Games

Waarom jij Red Dead Redemption 2 in huis moet halen…

Wie de afgelopen maand onder een steen heeft geleefd weet misschien niet waar ik het over heb, maar sinds gisteren is de nieuwe game van RockStar verschenen genaamd Red Dead Redemption 2 en wist iedereen omver te blazen wat resulteerde in een prachtige 97% score op Metacritic…….

Mocht jij de game net als ik overigens nog niet hebben aangeschaft dan zijn er 4 redenen volgens alle recensies waarom je dit wel zou moeten gaan doen en ik zet ze even op rij:

  1. Een zeer boeiend verhaal is toch wel de meest belangrijke reden om Red Dead Redemption 2 te spelen…..
  2. De prachtige wereld waarin Red Dead Redemption 2 zich afspeelt is zo enorm goed. Het is een combinatie tussen grootsheid en details.
  3. Jagen is heerlijk tijd verdrijf want in de wereld zijn vele verschillende beesten, vogels en vissen te vinden. Na het afmaken van een prooi kun je het beest villen, waarna je het vlees kunt gebruiken om een maaltijd te maken en de huid kan ingezet worden om upgrades te krijgen.
  4. De speelduur van Red Dead Redemption overtreft de 50 uur. Het is eigenlijk belachelijk hoe groot de game is. Alle andere titels hierna voelen aan als games die je zo hebt uitgespeeld.

Dit is toch op zich een leuk lijstje als het om redenen gaat om deze game te spelen, moet wel bij gezegd worden dat als je de voorganger niet kon bekoren deze ook niet wat voor je is. Zelf heb ik destijds heel wat uurtjes in Red Dead 1 gestoken en ga deze ook zeker aanschaffen maar wacht even tot de Black Friday aanbiedingen eind November. Wil jij hem nu al hebben kijk dan hier voor de scherpste prijs…..

TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

23 juli verschijnt Oddworld: New n Tasty

Cdfreak

Sony erg geliefd bij Indie ontwikkelaars

Cdfreak

Beter laat dan nooit, de nieuwste Uncharted 4 A Thief’s End trailer.

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?