wo. jul 15th, 2020

Waarom jij Red Dead Redemption 2 in huis moet halen…

2 min read

Wie de afgelopen maand onder een steen heeft geleefd weet misschien niet waar ik het over heb, maar sinds gisteren is de nieuwe game van RockStar verschenen genaamd Red Dead Redemption 2 en wist iedereen omver te blazen wat resulteerde in een prachtige 97% score op Metacritic…….

Mocht jij de game net als ik overigens nog niet hebben aangeschaft dan zijn er 4 redenen volgens alle recensies waarom je dit wel zou moeten gaan doen en ik zet ze even op rij:

  1. Een zeer boeiend verhaal is toch wel de meest belangrijke reden om Red Dead Redemption 2 te spelen…..
  2. De prachtige wereld waarin Red Dead Redemption 2 zich afspeelt is zo enorm goed. Het is een combinatie tussen grootsheid en details.
  3. Jagen is heerlijk tijd verdrijf want in de wereld zijn vele verschillende beesten, vogels en vissen te vinden. Na het afmaken van een prooi kun je het beest villen, waarna je het vlees kunt gebruiken om een maaltijd te maken en de huid kan ingezet worden om upgrades te krijgen.
  4. De speelduur van Red Dead Redemption overtreft de 50 uur. Het is eigenlijk belachelijk hoe groot de game is. Alle andere titels hierna voelen aan als games die je zo hebt uitgespeeld.

Dit is toch op zich een leuk lijstje als het om redenen gaat om deze game te spelen, moet wel bij gezegd worden dat als je de voorganger niet kon bekoren deze ook niet wat voor je is. Zelf heb ik destijds heel wat uurtjes in Red Dead 1 gestoken en ga deze ook zeker aanschaffen maar wacht even tot de Black Friday aanbiedingen eind November. Wil jij hem nu al hebben kijk dan hier voor de scherpste prijs…..

Red Dead Redemption Official Launch Trailer
Bekijk deze video op YouTube.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login