wo. nov 20th, 2019

Week van de E3 2019….

3 min read

UPDATE: 11 juni 21:20 Dit jaar is de E3 anders dan we gewend zijn, eerder begon Nintendo al met een eigen manier van aankondigingen voor hun console en ook dit jaar zal Sony er voor het eerst in lange tijd niet bij zijn. Toch zal er de komende week best veel nieuws komen. In de post zal ik regelmatig een update geven van nieuwtjes over de E3 als het gaat om games en hardware.

Denk aan trailers of aankondigen van nieuwe titels. Dus de komende week vind je in deze post al het E3 nieuws kort gebundeld. Have Fun…..

Microsoft heeft gisteren hun E3 conferentie gehad en er was niet bijster veel bijzonders behalve dan dat zij als eerste wisten aan te geven dat hun nieuwe console in het najaar van 2020 in de winkels zal liggen. De console gaat op dit moment schuil onder de project Scarlett naam. Er is ook een video getoond met wat we mogen verwachten van deze nieuwe krachtpatser.

Ook Bethesda heeft gisteren nieuws vrijgeven van een aantal games waaronder 2 nieuwe Wolvensteins. Eentje in VR voor pc en Playstation VR en een geheel nieuwe Wolvenstein Young Blood. Meer hierover zie je onder in de video…..

Nintendo komt met de aankondiging dat het vervolg van Breath off the Wild in ontwikkeling is, check onderstaande trailer….

Cadence of Hyrule, de cross-over tussen Crypt of the NecroDancer en The Legend of Zelda, komt donderdag 13 juni uit voor Nintendo Switch. Dit werd tijdens de E3-presentatie van Nintendo gevierd met een nieuwe trailer.

Tijdens de E3 Nintendo Direct bevestigde Nintendo de naam en de releasedatum voor Animal Crossing op Nintendo Switch. Het wordt Animal Crossing: New Horizonsgenoemd. Het spel verschijnt op 20 maart 2020 in plaats van de eerder aangegeven ‘2019’.

Sniper Elite VR is in ontwikkeling en dat belooft een zeer vette game te worden voor de VR liefhebbers, check de trailer maar…. Oooo voor ik het vergeet je kan het spelen met Dualshock 4, De move controllers of de Aim controller…..

Resident Evil 5 en 6 verschijnen op de Nintendo Switch. Dat heeft Nintendo zojuist bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct op de E3 2019. Beide titels verschijnen dit najaar.

Hier een nieuwe trailer met de release datum van Zelda Links Awakening die dus 20 september in de winkels ligt….

Spyro: The Reignited Trilogy komt ook dit najaar op de Switch en PC. Maar ook is in de Nintendo direct voorbij gekomen dat Alien Isolation naar de switch komt.

Nintendo heeft een nieuwe blik geworpen op Luigi’s Mansion 3. Samen met Mario, Peach en meer gaat Luigi op bezoek in een museum. Ook komt Nintendo met een multiplayer-modus: Scarescraper, waarin je met meerdere spelers zo snel en zoveel mogelijk vloeren met redden van spoken. Luigi’s Mansion 3 wordt nog in 2019 uitgebracht.

Astral Chain bracht ons een tijdje terug in nieuwsgierigheid met een officiële onthulling en nu is het tijd voor een nieuwe trailer met gameplay. Deze trailer werd getoond tijdens de E3 2019 Nintendo Direct.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login