zo. apr 5th, 2020

Wereld glijd af op Financieel Armageddon…

1 min read
In niet mis te verstane bewoordingen heeft Mervyn King, de voormalige gouverneur van de Britse centrale bank, gewaarschuwd voor niets minder dan een economisch Armageddon.

Terwijl onze regering probeert ons via door hun aangestuurde media wijs te maken dat het allemaal goed gaat gebeuren er achter de schermen dingen die wel eens voor heel veel ellende kunnen gaan zorgen. Donder Wolken pakken zich samen en we glijden langzaam af richting de afrgrond, mark my words…..

In niet mis te verstane bewoordingen heeft Mervyn King, de voormalige gouverneur van de Britse centrale bank, gewaarschuwd voor niets minder dan een economisch Armageddon. De kredietcrisis heeft tot enige hervorming geleid maar volgens King is veel te weinig ondernomen om een economische implosie te voorkomen.

Hier onder vind je het gesprek met die Mervyn King, ik heb hem gezet op het punt waar het om de wereld economy gaat:

Voor de VS voorziet King zelfs een financieel Armageddon in geval de Federal Reserve – na de kredietcrisis – onvoldoende capaciteit heeft om de opdoemende problemen te bestrijden. King stelt dat het politieke en economische klimaat zelden zo gecompliceerd is geweest als nu, verwijzend naar de onzekerheden in Turkije en Argentinië, de handelsoorlogen die de VS met China en de EU uitvecht, de rellen in Hong Kong, de toenemende spanning tussen Frankrijk en Duitsland over de toekomst van de euro en de politieke conflicten in Washington die beletten dat de VS een leidende rol speelt.

Ja blijf gewoon lekker slapen met elkaar, maar dat er wat te wachten staat is een feit. Ben jij bestand tegen een nieuwe crissis die zijn weerga niet kent?…..

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login