20 januari 2021

De pagina om je eigen Mediabox te maken is inmiddels zover verouderd en er is zoveel veranderd dat het niet meer relevant is om langer te laten bestaan. Wel is er een hele mooie andere optie welke werk op iedere kodi installatie en je meteen voorziet van een hele bonk aan Add-ons met enorm veel content….

Let op dat het kijken van content waar geen rechten voor zijn betaald sinds april 2017 niet langer is toegestaan. Twirp is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk als het gaat om Add-ons welke jij installeert om te kijken naar content welke zijn verkregen uit illegale bron. Doe je dit toch kun je het beste gebruik maken van een goede VPN als Private Internet Acces om te zorgen dat je handelingen op internet niet voor iedereen toegankelijk is.

Wanneer je jouw Kodi op je favoriete apparaat hebt geinstalleerd hoef je enkel nog de stappen te volgen uit onderstaande video om de One Nation Builder op je Kodi te zetten. , klik hier voor meer informatie.

HOW TO INSTALL ONE NATION PORTAL WIZARD FOR KODI 18.0 NEW 2019 FEB
Bekijk deze video op YouTube.
Zo installeer je One Nation op iedere Kodi installatie…

Wat je ook gaat doen met jouw build, let wel op dat een hoop content die wordt aangeboden door add-ons komen uit illegale bron en je dus strafbaar bent als je het download of streamt. Wij van Twirp zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor wat jij doet met de build. Maak altijd gebruik van een goede VPN.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login