Image default
Games Nieuws xbmc/Mediabox

Xbox One Kodi 18 Alpha Update beschikbaar…

Wat? Ja je leest het goed! Kodi is sinds afgelopen weekend officieel beschikbaar voor de Xbox One en daarmee de mogelijkheid om van je Xbox One een krachtige Media speler te maken incl. addons als Covenant en Placenta. Voorlopig gaat het om een alpha-versie van Kodi 18.0 en het Kodi team zelf heeft hier nog niets verder over bekend gemaakt vandaar dat ik dat maar even doe….

De app heeft de mogelijkheid om add-ons te draaien maar nog beter het krijgt ook de mogelijkheid om de dvr-functionaliteit te gaan gebruiken op de Xbox One voor bijvoorbeeld opnames van IPTV! Ook een leuk feit is dat Kodi voortkomt uit Xbmc wat weer de media speler destijds was op de eerste Xbox die naast video ook games kon afspelen binnen de interface. Een deel van het team begon al in december 2016 in het geheim, samen met Microsoft-medewerkers, aan de ontwikkeling van een uwp-app. Afgelopen november werd de uwp-code met die Kodi-code samengevoegd. Voorlopig is de netwerkondersteuning beperkt tot nfs://-shares en toegang tot de blu-raydrive of externe opslag is nog niet mogelijk. Daarnaast kunnen er problemen optreden bij bepaalde Python-modules van add-ons.

Bron: Tweakers
TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

Playbook 4 S laptop variant van de Playstation 4 Slim

Cdfreak

Download alvast firmware 1.51 voor de PlayStation 4

Cdfreak

#Gamescom 2015 Quantum Break verschijnt april 2016

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?