wo. jul 15th, 2020

XvBmc Nederland, goede NL build voor je Kodi box…

1 min read

Eerder melde ik al dat KODIUKTV een aardig alternatief was voor het verdwijnen van KAOSbox maar na enkele dagen van gebruik vond ik hem toch wat stroperig draaien en bij vlagen zelfs erg traag. Dankzij een tip van ElSnoro (thnx daarvoor) kwam ik weer eens terug bij XvBmc Nederland en mijn eerlijkheid moet zeggen dat deze heel mooi draait.

Er is echter wel een kleine maar aan XvBmc Nederland, je moet om deze te kunnen installeren eerst lid worden van de besloten groep op Facebook waar je na aanmelding doorgaans binnen enkele minuten word goedgekeurd en je aan de slag kunt met het installeren van deze build. Nadat je de installatie hebt gestart heb je keuze uit een aantal builds welke andere skins installeren en zelf heb ik gekozen voor de ZeitGeist build welke heel dicht de KAOSbox build benadert. Voor nu is XvBmC een goede build met veel ondersteuning op hun Facebook pagina en een uitgebreide Youtube pagina met veel uitleg en video’s betreffende de builds…

Bekijk deze video op YouTube.

 

One thought on “%1$s”

  1. Prima tip ben inmiddels lid geworden van XvBMC. Is het een plugin of een vervanger van Kodi! Welke file moet ik downloaden?
    Al vast bedankt voor je reactie.

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.

Login