Image default
Gadgets

Zeg opnieuw Hallo tegen de Nokia 3310

Even heel wat anders dan jullie gewend zijn op mijn blog maar ik kan het als gadget liefhebber niet laten om te bevestigen dat de geruchten over de terugkeer van de Nokia 3310 echt waar blijken te zijn. Ik en vele andere met mij zullen de oude Nokia 3310 nog kennen of hebben gehad, de telefoon was praktisch onverwoestbaar!

Tijdens de MWC 2017 van vandaag is hij onthuld en ziet er vooral catchy uit. De telefoon komt dit keer met een vernieuwd design en een kleurenscherm, ook heeft het een 2.0 pixel camera micro-USB charging poort, hoofd telefoon aansluiting, microSD storage en Bluetooth. De prijs laat hem je ook bijna zonder twijfel aanschaffen want voor €49,- is hij van jouw en heb je keuze uit 4 verschillende kleuren, het is bijna de NES Mini voor Nokia fans zeg maar.

   

Uiteraard mag ook op de Nokia 3310 niet het alom bekende Snake ontbreken, ook laat het bedrijf weten dat je met telefoon net als 15 jaar geleden met gemak een maand standby tijd zal halen. De vernieuwde Nokia 3310 is vanaf het 2e kwartaal van 2017 verkrijgbaar.

Bron: Engadget
TIP: Gebruik een VPN voor je Kodi systeem en vergeet niet om eens Real-Debrid een maand te proberen!

Related posts

#Samsung Galaxy Note 10.1 #KitKat update rolt uit!

Cdfreak

#PS4 nog steeds uitverkocht in de #VS

Cdfreak

#RaspberryPi krijgt geluidskaart

Cdfreak

Twirp maakt gebruik van cookies om deze website goed te laten functioneren en het gebruik daarvan te analyseren en te verbeteren. Wil je meer over ons weten klik dan op more. Verder geld door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website aan geeft akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Accept Read More

Login

Lost your password?